Retourneren

Waarmee kunnen wij je helpen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw product retour te sturen. Nadat u heeft aangegeven dat u de bestelling wilt retouren, heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.  Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer wij de desbetreffende artikelen hebben ontvangen zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Voorwaarden
  • Het artikel is ongebruikt, onbeschadigd en bevindt zich in de originele verpakking
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (Met uitzondering van het passen van het artikel)
  • Wanneer de verpakking niet in goede staat wordt teruggestuurd, zal er 5,- van het totaalbedrag worden afgetrokken
  • De kosten voor het retour sturen van jouw bestelling zijn voor eigen rekening
  • Retourneren is geheel op eigen risico
  • Binnen 14 kalenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben. Wij storten dan de waarde van het artikel terug op de desbetreffende rekening mits het artikel en verpakking in goede staat is
Retourprocedure
  1. Meld je retourzending aan door een mail te sturen naar Retour@refinedgold.nl. Geef aan of je het artikel wilt ruilen of dat je wilt dat we de waarde van het artikel terugstorten. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden en zorg ervoor dat de retourzending voldoet aan bovenstaande voorwaarden.
  2. Print het retourformulier welke is meegestuurd met de opdrachtbevestiging uit en stuur deze samen met het artikel naar ons op.
  3. De verwerking van een retourzending kan tot aan 10 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen* op je bankrekening verwachten.

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.

Retouradres

Refined Gold Fashion

Zuiderzeestraatweg 413

8091 PA  WEZEP